top of page
IMG_9649.jpg

Veteranbil Madammerne Henriette Weis Klausen og Inger Nielsen

87174838_270378933947411_414979726825121

Lise Lotte Bundgaard Kaag er nyt medlem af Veteranbil Madammerne

83231495_573071340209334_220712403631865

Veteranbil Madammerne samlet, Henriette, Lise Lotte og Inger

VETERANBIL MADAMMERNE
BESTÅR AF BILENTUSIASTERNE
HENRIETTE WEIS KLAUSEN, INGER NIELSEN
OG LISE LOTTE BUNDGAARD KAAG

De har kørt i veteranbiler i efterhånden mange år, men for tre år siden begyndte de også at lave film om dem.

 

Det var Inger, der fik idéen. 

De to havde næsten lige lært hinanden at kende, fordi Henriette netop havde købt en 2CV, og stod med et par udfordringer, Gennem fælles bekendte fik hun at vide, at Inger havde ejet en 2CV, og kontaktede hende. Og derfra gik det hurtigt. Vupti, så havde Inger løst 2CV udfordringen, og de to fandt ud af, at de havde mange ting til fælles, selv om de er vidt forskellige. 

Inger har sin gang i motorcykelklubben Mosten på Djursland, fordi hun har kørt MC siden hun var 18 år. I forbindelse med den årlige Raceday i 2016, lavede en regional tv-station et indslag derfra. Det syntes Inger var alt for kort og unuanceret, så hun udbrød: “Det kan vi f….me gøre bedre”. Hun foreslog derfor Henriette, at de kunne begynde at lave videoer fra veterankøretøjsverdenen, eftersom Henriette i flere år havde produceret videoer til sin egen YouTube-kanal, dog ikke film om veterankøretøjer.

Og så var de i gang.

Det er indtil nu blevet til mere end 70 videoer, der spænder bredt fra emner som veteranbiltræf, veteranbilmuseer, veteranbilmesser, veteranbilforhandlere, veteranbiludstillinger og til veteranbilklubber. Men mest af alt: Veteranbiler og deres ejere. Og filmene kommer omkring mange forskellige bilmærker, fra de små Fiat’er over Morgan, MG, VW, Austin, Citroën og Ferrari til de store Rolls Royce’er.

Det vigtigste for VeteranbilMadammerne er at fortælle en god historie, og dele deres glæde ved veterankøretøjer med alle de, der ser deres film.

Der er i filmene givet plads til at veterankøretøjsejerne kan få sagt det, de har på hjerte, og så skal der også være plads til humor og et enkelt bandeord i ny og næ.

 

Veteranbil Madammerne fik for et års tid siden følgeskab af en tredie madamme, nemlig Lotte Kaag, som også kører veteranbil.

Hun sørger for at holde styr på de to andre, når de bliver lidt for ivrige, sørger for mad og for at hundene bliver passet under optagelserne, derfor har hun fået titlen producerassistent.

 

Du kan følge Veteranbil Madammerne på tre måder.

På vores facebookside: Veteranbil Madammerne

På vores YouTube kanal: VeteranbilMadammerne

eller her på vores hjemmeside

bottom of page